La Junta de Govern Local de 2 març de 2009 aprovà el Plec de clàusules administratives particulars que han de regir el procediment negociat per a l'adjudicació de les obres del 'PROYECTO REMODELACIÓN ZONA DEPORTIVA CAN BURGUS, AMPLIACIÓN Y REMODELACIÓN INSTALACIONES DEPORTIVAS', EXP. 25/09, el qual s'exposa al públic per un termini de cinc dies naturals, durant els quals es podrà examinar al Depar...

SecciónIV - Administracion Municipal
EmisorAjuntament de Sant Josep

La Junta de Govern Local de 2 març de 2009 aprovà el Plec de clàusules administratives particulars que han de regir el procediment negociat per a l'adjudicació de les obres del `PROYECTO REMODELACIÓN ZONA DEPORTIVA CAN BURGUS, AMPLIACIÓN Y REMODELACIÓN INSTALACIONES DEPORTIVAS', EXP. 25/09, el qual s'exposa al públic per un termini de cinc dies naturals, durant els quals es podrà examinar al Departament de contractació o en el perfil del contractant, a efectes de presentar-hi reclamacions.

Simultàniament s'anuncia la licitació, condicionada al que disposa l'article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, conforme a les dades següents:

1r. Entitat adjudicadora :

- Organisme : Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

- Dependència que tramita l'expedient : Secretaria.

- Núm. Expedient: 25/09.

2n. Objecte del concurs:

- Descripció: `Contractació de les obres del `Proyecto remodelación zona deportiva Can Burgus, ampliació y remodelación instalaciones deportivas'.

- Termini d'execució: 7 mesos.

3r. Tramitació i procediment d'adjudicació:

- Tramitació: urgent.

- Procediment: negociat.

4t. Pressupost base de licitació:

- Pressupost de les obres: 491.000,00 dels quals correspon la quantitat de 67.724,14 a l'Impost sobre el valor afegit.

5è. Classificació del contractista:

- Grup C, subgrup 2, 4, 6, 7, 8 i 9, categoria d) 6è. Obtenció de documentació i informació:

- Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

- C/ Pere Escanellas núm. 12-16 - 07830 Sant Josep de sa Talaia (Balears) - Telèfon : 971800125 - Fax : 971800221 - Web : www.santjosep.net -Termini d'obtenció de documentació: 13 dies naturals comptats a partir del seguent de la publicació del present anunci en el BOIB.

7è. Presentació d'ofertes:

- Data límit de presentació: 13 dies naturals comptats a partir del seguent de la publicació del present anunci en el BOIB de 9.00 a 14.00 hores.

- Documentació que s'ha de presentar: la que ja s'especifica en el Plec de clàusules administratives particulars que regirà el concurs.

- Lloc de presentació:

Entitat: Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia Domicili: C/ Pere Escanellas, 12-16

Localitat i codi postal: Sant Josep de sa Talaia (Balears) 07830

8è. Obertura de les ofertes :

- Entitat : Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

- Domicili : C/ Pere Escanellas, 12-16.

- Localitat : Sant Josep de sa Talaia (Balears) - Data i hora : A les 12 hores del següent dia hàbil després de la finalització del termini...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR