La Junta de Govern Local de 7 de maig de 2009 aprovà el Plec de clàusules administratives particulars que han de regir el procediment negociat per a l'adjudicació del 'Contracte de servei de manteniment i neteja dels equipaments municipals a les platges del terme municipal de Sant Josep de sa Talaia', EXP. 40/09, el qual s'exposa al públic per un termini de cinc dies naturals, durant els quals es ...

SecciónIV - Administracion Municipal
EmisorAjuntament de Sant Josep

La Junta de Govern Local de 7 de maig de 2009 aprovà el Plec de clàusules administratives particulars que han de regir el procediment negociat per a l'adjudicació del `Contracte de servei de manteniment i neteja dels equipaments municipals a les platges del terme municipal de Sant Josep de sa Talaia', EXP.

40/09, el qual s'exposa al públic per un termini de cinc dies naturals, durant els quals es podrà examinar al Departament de contractació o en el perfil del contractant, a efectes de presentar-hi reclamacions.

Simultàniament s'anuncia la licitació, condicionada al que disposa l'article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, conforme a les dades següents:

1r. Entitat adjudicadora :

- Organisme : Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

- Dependència que tramita l'expedient: Secretaria.

- Núm. Expedient: 40/09.

2n. Objecte del concurs:

- Descripció: `Contractació del servei de manteniment i neteja dels equipaments municipals a les platges del terme municipal de Sant Josep'.

- Termini d'execució: 1 de juny fins al 31 de novembre.

3r. Tramitació i procediment d'adjudicació:

- Tramitació: urgent.

- Procediment: negociat.

4t. Pressupost base de licitació:

- Preu: 72.870,61 del quals 10.051,12 corresponen a l'Iva.

5è. Criteris d'adjudicació:

- Oferta econòmica: 45% - Medis personals i tècnics que s'aporten per a l'execució del contracte: 20% - Millores en quan a la frequència del servei: 20% - Millores valorades en quant als materials: 15% 6è. Obtenció de documentació i informació:

- Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

- C/ Pere Escanellas núm. 12-16 - 07830 Sant Josep de sa Talaia (Balears) - Telèfon : 971800125 - Fax : 971800221 - Web : www.santjosep.net -Termini d'obtenció de documentació: 13 dies naturals comptats a partir del seguent de la publicació del present anunci en el BOIB.

7è. Presentació d'ofertes:

- Data límit de presentació: 13 dies naturals comptats a partir del seguent de la publicació del present anunci en el BOIB de 9.00 a 14.00 hores.

- Documentació que s'ha de presentar: la que ja s'especifica en el Plec de clàusules administratives particulars que regirà el concurs.

- Lloc de presentació:

Entitat: Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Domicili: C/ Pere Escanellas, 12-16

Localitat i codi postal: Sant Josep de sa Talaia (Balears) 07830

8è. Lugar de entrega de las proposiciones:

- Entitat : Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

- Domicili : C/ Pere Escanellas, 12-16.

-...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR