Consorci Mirall Santa Eulària. A la Secretaria d'aquesta Entidad local i d'acord amb el que estableixen els articles 112 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, i l'article 169.1 del Real decret legislatiu 2/2004, de 05 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, es troba exposat al públic, a efectes de reclamacions, el pressupost general del Consorci Mirall Santa...

SecciónVII - Anuncios Particulares
EmisorConsorcis

Consorci Mirall Santa Eulària.

A la Secretaria d'aquesta Entidad local i d'acord amb el que estableixen els articles 112 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, i l'article 169.1 del Real decret legislatiu 2/2004, de 05 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, es troba exposat al públic, a efectes de reclamacions, el pressupost general del Consorci Mirall Santa Eulària per a l'exercici 2009, aprovat inicialment per la Junta Rectora del Consorci, en data 05 de decembre de 2008.

Les persones interessades que estiguin legitimades segons el que disposa l'article 170.1 del Real decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, i pels motius taxativament enumerats en el número 2 del dit article 170, podran presentar reclamacions en el termini de quinze dies hàbils a partir de l'endemà del dia de publicació d'aquest anunci en el BOIB, davant la Junta Rectora del Consorci Mirall Santa Eulària.

En cas que no es formuli cap reclamació, s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat d'adoptar un nou acord exprés.

Santa Eulalia del Río, 11 de maig de 2009

EL PRESIDENTE Vicente Marí Torres ------------------------En la secretaría de este Entidad Local y conforme establecen los artículos 112 de la Ley 7/85, de 2 de abril, y el art. 169.1 del Real Decreto Legislativo 2/2004 de 05 de marzo, por el que se aprueba el Texto Refundido de la Ley Reguladora de las Haciendas Locales, se encuentra expuesto al público, a efectos de reclamaciones, el presupuesto general del Consorci Mirall Santa Eulària para el ejercicio 2009, aprobado inicialmente por la Junta Rectora del Consorci, en fecha 05 de decembre de 2008.

Los interesados que estén legitimados según lo dispuesto en el artículo 170.1 del Real decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locales, y por los motivos taxativamente enumerados en el número 2 de dicho artículo 170, podrán presentar reclamaciones en el plazo de quince días hábiles a partir del siguiente a la fecha de inserción de este anuncio en el BOIB, ante la Junta Rectora del Consorci Mirall Santa Eulària.

En caso de que no se formule ninguna reclamación, se entenderá aprobado definitivamente sin necesidad de adoptar nuevo acuerdo expreso.

Santa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR