Notificació de propostes de sanció per infraccions de l'ordre social. Iniciat el procés de notificació al subjecte responsable per carta amb certificat de recepció i atès que no ha estat possible la notificació, segons ens comunica el Servei de Correus, es publica a l'annexe I la relació dels interessats, d'acord amb el que disposa l'article 59.4 de la LLei 30/92 del Régim Jurídic de les Administr...

SecciónIII - Administracion del Estado
EmisorMinisterio de Trabajo e Inmigración

Notificació de propostes de sanció per infraccions de l'ordre social.

Iniciat el procés de notificació al subjecte responsable per carta amb certificat de recepció i atès que no ha estat possible la notificació, segons ens comunica el Servei de Correus, es publica a l'annexe I la relació dels interessats, d'acord amb el que disposa l'article 59.4 de la LLei 30/92 del Régim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú de 26 de novembre de 1992.

Els expedients romandran a disposició dels interessats a les dependències d'aquesta Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social (C/Miquel Capllonch, 12 de Palma) on s'els hi donarà un còpia literal de l'acta amb la referència que s'indica a l'annexe I.

En contra de l'acta podran interposar al·legaciones davant el Director Territorial Cap de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, en el termini de quinze dies comptador des del dia següent d'aquesta publicació. Una vegada acabat el termini, es continuarà la tramitació reglamentària de l'expedient.

D'acord amb el que disposa l'article 61 de la Llei 30/92, es publica només breu indicació del contingut de l'acta.

Annexe I: vegeu-ne la versió en castellà Palma, 12 de maig de 2009

La Secretaria General, Mónica Rodríguez Seco --------------------------Notificación de propuestas de sanción por infracciones en el orden social.

Iniciado el proceso de notificación al sujeto responsable mediante carta certificada con acuse de recibo y no habiendo podido ser llevado a efecto, según comunica el Servicio de Correos, se publica en el anexo I relación de los interesados, a tenor de lo previsto en el apartado 4 del art. 59 de la Ley 30/92 de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común de 26 de noviembre de 1992.

Los expedientes se encuentran a disposición de los interesados en la sede de esta Inspeción Provincial de Trabajo y Seguridad Social (C/ Miquel

Capllonch, 12 de Palma) donde se les hará entrega de la copia literal del acta, cuya referencia se expresa en el anexo I.

Contra el acta podrán interponer alegaciones ante el Director Territorial Jefe de la Inspección de Trabajo y Seguridad Social, en el plazo de quince días...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR