ANUNCI LICITACIÓ DEL CONTRACTE DE GESTIÓ DEL SERVEI DE VIGILÀNCIA I SOCORRISME A DIVERSES PLATGES DE CIUTADELLA DE MENORCA, PER A LA TEMPORADA 2009. 1. Entitat adjudicadora. a. Organisme: E.P.E.L. CIUTADELLA TURISME b. Dependència que tramita l'expedient: Ciutadella Turisme c. Número d' expedient: 10/2009 2. Objecte del contracte. a. Descripció de l'objecte: Gestió del servei de vigilància i soc...

SecciónIV - Administracion Municipal
EmisorAjuntament de Ciutadella de Menorca

ANUNCI LICITACIÓ DEL CONTRACTE DE GESTIÓ DEL SERVEI DE VIGILÀNCIA I SOCORRISME A DIVERSES PLATGES DE CIUTADELLA DE MENORCA, PER A LA TEMPORADA 2009.

  1. Entitat adjudicadora.

    1. Organisme: E.P.E.L. CIUTADELLA TURISME b. Dependència que tramita l'expedient: Ciutadella Turisme c. Número d' expedient: 10/2009

  2. Objecte del contracte.

    1. Descripció de l'objecte: Gestió del servei de vigilància i socorrisme a diverses platges de Ciutadella de Menorca, per a la temporada 2009.

  3. Tramitació, procediment i forma d'adjudicació.

    1. Tramitació: Urgent b. Procediment: Obert.

  4. Pressupost de licitació: 220.000.- (IVA inclòs) 5. Garantia provisional: NO 6. Obtenció de documentació i informació.

    1. Entitat: E.P.E.L. CIUTADELLA TURISME b. Domicili: Plaça des Born, 15, baixos c. Localitat i Codi Postal: Ciutadella de Menorca, 07760.

    2. Telèfon: 971-481412.

    3. Telefax: 971-487891.

    4. El termini per a l'obtenció de documentació i informació: 8 dies naturals a comptar des de la publicació de l'anunci de licitació al BOIB.

  5. Requisits específics del contractista.

    1. Solvència econòmica i financera solvència tècnica i professional:

      - Solvència econòmica i financera: art. 64.1a) de la LCSP.

      - Solvència tècnica i professional: l'especificada al plec de condicions 8. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació.

      a.Termini de presentació: 8 dies naturals a contar des de la publicació de l'anunci de licitació al BOIB.

    2. Documentació a presentar: L'especificada en la clàusula 16ª del Plec de Clàusules Administratives Particulars c. Lloc de presentació:

  6. Entitat: E.P.E.L. CIUTADELLA DE MENORCA 2. Domicili: Plaça Born, 15, baixos 3. Localitat i codi postal: Ciutadella de Menorca, 07760.

  7. Obertura de les ofertes.

    1. Entitat: E.P.E.L. CIUTADELLA TURISME.

    2. Domicilio: Plaça des Born, 15, baixos c. Localitat: Ciutadella de Menorca.

    3. Data: si fos possible el dia hàbil següent al de la finalització del termini de presentació d'ofertes e. Lloc i Hora: Sala de reunions de Ciutadella Turisme a les 12,00 hores.

  8. Altres informacions:

    El plec de clàusules restarà a exposició pública durant un termini de 5 dies naturals, per tal que es puguin presentar reclamacions.

  9. Pàgina web a la que figuren les informacions relatives a la convocatòria:

    http://www.ajciutadella.org - perfil del contractant Ciutadella de Menorca, a 20 de maig de 2009

    LA PRESIDENTA ----------------------ANUNCIO DE LICITACIÓN DEL CONTRATO DE GESTIÓN DEL SERVICIO DE VIGILANCIA I SOCORRISMO EN...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR