La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma en sessió de 27 de febrer de 2008 va acordà el que es transcriu a continuació: 1.- Aprovar les llistes d'adjudicataris, de renuncies i exclosos del procediment d'adjudicació de les 42 vivendes de la primera fase del procediment de Es Pil·lari destinades a joves de entre 18 i 35 anys, promogudes per l'empresa Atrium Balear SL, i que hauran de ser venudes ...

SecciónIV - Administracion Municipal
EmisorAjuntament de Palma de Mallorca

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma en sessió de 27 de febrer de 2008 va acordà el que es transcriu a continuació:

  1. - Aprovar les llistes d'adjudicataris, de renuncies i exclosos del procediment d'adjudicació de les 42 vivendes de la primera fase del procediment de Es Pil·lari destinades a joves de entre 18 i 35 anys, promogudes per l'empresa Atrium Balear SL, i que hauran de ser venudes als adjudicataris d'acord al resultat del sorteig dut a terme el 31 de gener de 2008.

    Les llistes son les següents:

    Llista Definitiva d'Exclosos (Veure la taula a la versió castellana) Llista Definitiva de Renuncies

    6è.- Comunicar el present acord a l'empresa Pavimentos y Hormigones Carreras, S.A., (C/ Flecha Roca Barceló nº 30 - CP 07608 - Es Pil·lari - Palma de Mallorca) en la part que li pertoqui.

    7è.- Comunicar als interessats el resultat del procediment en la part que els pertoqui, exposar les llistes al Tauló d'Anuncis del Patronat Municipal de l'Habitatge i publicar-les al BOIB.

    Palma a 28 de febrer de 2008.

    La Batelssa.- Sgt. Aina Ma. Calvo Sastre _________ La Junta de Gobierno del Ayuntamiento de Palma en sesión de 27 de febrero de 2008 acordó lo que se transcribe a continuación:

  2. - Aprobar las listas de adjudicatarios, de renuncias y excluidos del procedimiento de adjudicación de las 42 viviendas de la primera fase del procedimiento de Es Pil·lari destinadas a jovenes de entre 18 y 35 años, promovidas por la empresa Atrium Balear SL, y que deberán ser vendidas a los adjudicatarios de acuerdo al resultado del sorteo llevado a cabo el 31 de enero de 2008.

    Las listas son las siguientes:

    Lista Definitiva de Excluidos Nº Exp Nombre Apellidos Motivo de Exclusión Otros 15 Paula Artero Eduardo Falta Documentación Informe Bancario 16 Yunuik Ozanas Marcos Falta Documentación Informe Bancario +Condiciones Pago 17 Margalida Morro Sampol Falta Documentación Informe Bancario 20 M' Jesús Picornell Escalas Propietaria 21 M' Fernanda Garcia Orobio Falta Documentación +Tiempo Empadronamiento Informe Bancario +Condiciones Pago 30 Cristina Simancas Batle Falta Documentación Informe Bancario +Condiciones Pago 34 Jesús Ángel Vidal Barreriro Falta Tiempo Empadronamiento Fecha: 22/08/2005

    Lista Definitiva de Renuncias Nº Exp Nom Llinatges Altres 14 Margarita Dolores Bauza Massot Renuncia 15/10/2007

    19 Margarita Riera Jaume Renuncia 3/12/2007

    Lista Definitiva de Adjudicatarios y Orden de Selección de Vivienda Orden Selección Nombre Apellidos Puntuación Nº Exp.

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR