Decret núm. 762/2007 Referencia: 000222/2007-DECRETO Gestió Personal Sr. José Barrientos Ruiz, Batle President de l'Ajuntament de Son Servera, comunitat autònoma de les Illes Balears. Atesa la Resolució de Batlia núm. 559/2007, de 22 de maig, mitjançant la qual es procedia a la convocatòria d'una plaça d'Informador/ra jove, amb caràcter de...

SecciónIV - Administracion Municipal
EmisorAjuntament de Son Servera
Rango de LeyDecreto

Decret núm. 762/2007

Referencia: 000222/2007-DECRETO Gestió Personal Sr. José Barrientos Ruiz, Batle President de l'Ajuntament de Son Servera, comunitat autònoma de les Illes Balears.

Atesa la Resolució de Batlia núm. 559/2007, de 22 de maig, mitjançant la qual es procedia a la convocatòria d'una plaça d'Informador/ra jove, amb caràcter de personal laboral fix, la qual fou publicada al BOIB núm. 81, de dia 31 de maig de 2007.

Atesa, també, la Base cinquena, la qual regula el tribunal qualificador.

D'acord, però, amb l'article 60 i 61 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, així com al disposat a l'article 51 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, ambdós referits als òrgans de selecció, i la resta de legislació vigent actualment que pugui ser d'aplicació.

D'acord amb les atribucions conferides a la legislació vigent en matèria de règim local,

RESOLC:

  1. -Modificar íntegrament la Base cinquena, amb l'objecte d'adaptar-la a l'article 60 i 61 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut basic de l'empleat públic, així com al disposat a l'article 51 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, ambdós referits als òrgans de selecció. Així, la Base cinquena restarà redactada com segueix:

`5. Òrgan de selecció.

(1) Els membres de l'òrgan de selecció han de ser funcionaris de carrera o personal laboral fix, d'igual o superior categoria. Estarà format per:

-Un president -Quatre vocals -Un secretari, què serà el de la Corporació o funcionari en qui delegui, el qual tindrà veu, però no vot.

(2) Cada un dels membres de l'òrgan de selecció tindrà el seu suplent corresponent, per tal de cobrir les absències possibles que es puguin donar.

(3) L'òrgan de selecció no es podrà constituir ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres titulars o suplents, indistintament, i les decisions s'han de prendre per majoria.

(4) Els membres de l'òrgan de selecció han d'abstenir-se d'intervenir i notificar-ho a l'autoritat que convoca quan hi concorri alguna de les circumstàncies previstes a l'article 28 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim jurídic de les Administracions Públiques i del procediment administratiu comú, o s'hagin realitzat tasques de preparació d'aspirants a les proves selectives d'accés a les places de què es tracta, durant els cinc anys anteriors a la publicació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR