JAIME FAR JIMENEZ, CAP DE LA DEPENDÈNCIA REGIONAL DE RECAPTACIÓ DE LA DELEGACIÓ DE LA AEAT A LES ILLES BALEARS FAIG SABER: De conformitat amb el que és disposat a l'article 112.1 de la llei 58/2003 de 17 de desembre, Llei General Tributària, i habent-se intentat la notificació a l'interessat o als seus repressentants per dues vegades sense que...

SecciónIII - Administracion del Estado
EmisorMinisterio de Economia y Hacienda

JAIME FAR JIMENEZ, CAP DE LA DEPENDÈNCIA REGIONAL DE RECAPTACIÓ DE LA DELEGACIÓ DE LAAEAT A LES ILLES BALEARS FAIG SABER: De conformitat amb el que és disposat a l'article 112.1 de la llei 58/2003 de 17 de desembre, Llei General Tributària, i habent-se intentat la notificació a l'interessat o als seus repressentants per dues vegades sense que s'hagui pogut practicar per causes no imputables a l'Administració Tributària, es posa de manifest mitjançant el present anunci que es troben pendents de notificar l'acord d'enjenació decretant la venda dels béns embargats als expedients administratius de constrenyiment tramitats contra els deutors a l'Hisenda Pública que es relacionen, mitjançant Subhasta Pública a cel.lebrar en data 1212-2007 als interessats que s'especifiquen a continuació:

Expediente Nif/Cif Interesado Condicion Jose Maria Riera 41.398.408 H Jose Maria Riera Salazar Deudor Salazar Sa Nostra, Caixa De Balears Acreedor Hip.

Tesoreria Gral Seg Social Acreedor Post.

Inmaculada Peregrina 43.043.890 B Inmaculada Peregrina Rodriguez Deudor Rodr. Jose Manuel Ramirez Liebanez Copropietario Banca March S.A. Acreedor Hip.

Paul Eley X0273098l Paul Eley Deudor Odete Eley Copropietario Rachelle Jane Eley Copropietario Kerry Louise Eley Copropietario Sa Nostra Acreedor Hip.

Maritime International B57021974 Maritime International Consolid Deudor Consl C'as Concos Invest S.L. B57136293 C'as Concos Invest S.L. Deudor Residencia Verge De Sant Salvad Interesado Residencia Porto Cristo S.L. Interesado En virtut de l'anterios, dispòs que els interesats anteriorment, o els seus representants debudament acreditats, compareguin en el termini de QUINTZE DIES CONTATS DESDE EL SEGÜENT al de la publicació de la present ressolució al Butlletí Oficial que correspongui, de DILLUNS A DIVENDRES DE 9 A 14

HORES a l'Unitat de Subhastes de la Dependència de Recaptació, als efectes de practicar la notificació dels esmentats actes.

Així mateix s'adverteix als interessats que de no comparèixer a l'esmentat termini, la notificació s'entendrà produïda a tots els efectes legals desde el dia següent del venciment del termini assenyalat per comparèixer.

Palma de Mallorca, 2 de novembre de 2007

EL CAP DE LA DEPENDÈNCIA REGIONAL, JAIME FAR JIMENEZ _________________ Relación de interesados JAIME...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR